Om mej

Ett djupt Andetag - i Ljusdal

Avslappnande massage och medialt arbete

Jag heter Ella-Karin Wennberg och bor tillsammans med min man och våra tre barn i Onsäng ca 8 km utanför Ljusdal. Jag jobbar natt inom handikappomsorgen på Ljusdals kommun och driver även sedan maj 2013 företaget "Ett djupt Andetag - i Ljusdal" där jag bla. arbetar som medium.

I grunden är jag utbildad undersköterska/skötare och har jobbat många år inom både handikappomsorg och psykiatri. Därigenom har skaffat mej ett antal påbyggnadskurser, bla MI-utbildning (motiverade samtal) PPI-utbildning (PsykoPedagogisk Intervention) och 25 högskolepoäng utifrån mitt arbete som skötare i psykiatrin.Fler kurser/utbildningar:


- Healing och Mentalt mediumskap, 18 månader hos Ceratives Experiences där jag utbildats av mediet Terry Evans.

- Spirituell Inspiration, distans för Ylvatrollstierna

- Andlig utveckling, distans för Karin Jonsson

- Kristallhealing, distans för Karin Jonsson

- Häxmagi, pendelkurs och kanalisering, distans för Vivi Linde

- Tarotkortstolkning, distans för Ylva Trollstierna och Vivi Linde.

- Rosläsningskurs för Solveigh Haugen, där jag fick lära mej att läsa av en människas energier och omvandla det till en ros på ett papper. Den symbolerar personens andliga utveckling, både i detta liv och sånt man bär med sej från tidigare liv.

- Djurkommunikation, distans för Ulrika Nyqvist - en kurs om telepatisk djurkommunikation. Jag har också fått god hjälp av Annette Salander som fungerat som en mentor åt mej under min utveckling med djurtolkning/djurkommunikation.

- Access Bars för Anna-lena Nygren, en avslappnande behandling som ges genom att beröra olika punkter på huvudet. Det hjälper oss att lösa upp blockeringar och att sortera bland tankar och känslor.

- Änglamassage/healingmassage, distans för SolKarina. Jag har också fått hjälp av en massageterapeut som lärt mej olika grepp och metoder för att kunna ge avslappnande, ej terateutisk friskvårdsmassage.

- Husrening/husundersökning, har jag utvecklat med god hjälp av Anna Olsson.

- Stresscoach, ACC-coach, Qigong instruktör, Zen meditationcoach, för Kjell Haglund,

- Magic Pot kroppsbehandling, Mimass AB

- ReikiHealing 1 och 2, Catarina Andersson (Reiki 3 på G)

- Transmediumskap, helgkurs för Marita och Christian Pettersson

- TidigareLiv regression, onlinekurs för Tine Kromm Henrie, Colorado/USA


Planen är att jag ska fortsätta utbilda mej inom området friskvård paralellt med den mediala utvecklingen, och på så sätt kunna erbjuda tjänster som passar alla.

Jag har anmält mej till flera distanskurser för Ylva Trollstierna, förutom grundkurs i tarot -även färger/aura, runmagi och prismatarot., dem läser jag i egen takt allt eftsom, beroende på tid mm.


Jag har alltid varit pysslig och kreativ, gillar att skapa och hela tiden hitta på nya saker. I min lokal har jag därför en liten försäljningshörna med egentillverkade produkter där mina kunder kan köpa hantverk som tex. smycken, tvålar, vetekuddar, dörrkransar, ljus, tavlor, hembakt och div presentartiklar.  Utbudet varierar.

Varmt välkomna!


 

Copyright  ©  All Rights Reserved