Information

Ett djupt Andetag - i Ljusdal

Avslappnande massage och medialt arbete

Här kan du läsa om vad jag har att erbjuda.Andlig healing : Jag fungerar som en neutral kanal där jag låter helande energier från andevärlden passera genom Mej och till mottagaren, som antingen sitter på en stol eller ligger på en massagebänk med kläderna på. Behandlingen sker utan beröring i personens energifält, Auran.

Det hjälper till att återställa energibalansen och medverkar till att starta upp din kropps egna läkeprocess.

Själva behandlingen tar ca 20 min, och det är endast healing - ingen förmedling av budskap eller liknande.


Änglahealing med kroppsbalansering + budskap: Jag fungerar som en kanal för änglarnas helande krafter. Mottagaren ligger på en massagebänk med kläderna på. Ev låsningar och blockeringar löses upp så livsenergin kan flöda fritt i din kropp. Behandlingen tar ca 20 min. Efteråt får du kompleterande budskap via änglakort.


Kristallhealing på distans: Vi bokar en tid där du ligger ner i lugn och ro där du befinner dej. Jag använder mej av olika stenar och kristaller beroende på vilka problem du har. Jag utför healingen på distans och skriver ner det din kropp förmedlar, som jag sedan skickar till dej via mail. Själva behandlingen tar ca 30 min.


Reikihealing: Energiförmedling via handpåläggning för att öka välbefinnandet för både kropp och själ. (Den enda healingmetod som är godkänd att använda som friskvård) Kan även fås på distans.


Chakrahealing/balansering: Jag använder händerna och pendeln, ibland även kristaller. Söker upp eventuella obalanser i din kropp och återställer den så energin kan flöda fritt. På så sätt får din kropp en bättre förutsättning att helas/läkas, både på fysiskt och emotionellt plan. Behandlingen tar ca 20 min


Access Bars: Det är en energibehandling som hjälper dej att rensa upp bland tankar och sinnesstämningar, släppa på dina egna begränsningar och ta emot mer av dej själv. En avslappnande och behaglig process där 32 punkter på ditt huvud berörs. Behandlingen kan ges till både vuxna och barn och den bidrar bla. till  att lätta på spänningar, öka lugnet, förbättra självkänslan, minska stress och få en djupare sömn.

Under behandlingen, som kan fås separat eller i kombination med massage, ligger du nerbäddad på rygg.

Läs mer om Access Bars här!


Psykomerti avläsning : Ett personligt föremål läggs i ett förseglat kuvert efter att det lindats in i mjukt papper. När jag sedan avläser energierna, de minnen som föremålet bär med sej, gör jag inget annat än att hålla i det förseglade kuvertet och genom att använda min intuition förmedla det som dyker upp i mitt medvetande. Tex bilder, känslor lukter mm.

Det jag får fram är sådant som ägaren till föremålet ska kunna relatera till. Observera att det kan vara saker/händelser som sträcker sej längre tillbaka i tiden och att vissa bilder kan tolkas symboliskt.

OBS! Föremålet får inte tillhöra någon avliden person eller en person under 18 år. Det ska vara något som bara Du ägt/använt - annars kan flera energier blandas med varandra.

Jag skriver ner det jag får till mej och skickar via mail eller vanlig post.


Husrening : Ibland kan man uppleva oförklarliga saker i sitt hem, energier som stör på ett eller annat sätt. Det kan vara andar som behöver hjälp att komma över till andra sidan och/eller avlidna anhöriga som har budskap att förmedla.

Jag kommer hem till dej och går igenom din bostad och förmedlar det som jag får till mej. Tar ca 1,5-2 tim.

Om ingen förbättring skett efter ca 2 veckor kommer jag tillbaka utan att det kostar något extra. (ev reseersättning)


Privat sittning : Vi sitter ner tillsammans och jag fungerar som en neutral kanal från andevärlden där jag genom mentalt mediumskap förmedlar det som kommer till mej genom bilder, känslor och ord. Jag kan inte påverka vem som kommer igenom och inte vad som ska framföras under sittningen, men vanligtvis är det budskap eller en hälsning från någon du känner till som befinner sej på "andra sidan"

Jag vill inte ha någon information varken innan eller under sittningen.

Sessionen spelas in så du får med dej en ljudfil via mail. Eller så spelar du själv in med din telefon.

Tid: ca 45 minuter (OBS! Jag bränner inte ner på cd-skiva längre)


Gruppseans : (ca 8-15 pers) Fungerar på samma sätt som en privat sittning, fast det som förmedlas brukar inte vara lika personlig och djupgående. Du samlar ihop en grupp på minst 8 personer, så kommer jag till er eller ni till mej. Ingen inspelning görs. (Obs! resekostnad enligt ök.) Jag anordnar även gruppseanser både i Onsäng och på Salongen med jämna mellanrum


Tarotkort:

Jag använder en kombination av intuition och tatotkortstolkning för att ge vägledning i de frågor och funderingar du har. Jag tolkar och förmedlar det som korten påvisar vad gäller de aspekter som varit, det som är och det som kommer, både allmänt och utifrån specifika frågor.

Viktigt att tänka på: Fråga bara sådant som du verkligen vill veta, och var beredd på att korten inte alltid ger dej de svar som du hoppas på. Läggningarna utgår alltid ifrån frågeställaren och görs inte för 3:e person.


Djurkommunikation, distans: Jag försöker få fram vad ditt djur har att förmedla. Jag behöver en bild och namn på djuret sen skriver jag ner det som framkommer och skickar tillbaka. Har du frågor och funderingar på det jag fått fram eller något annat som du ej fått svar på så ingår ett kortare uppföljningssamtal efteråt utan extra kostnad.Avslappnande HealingMassage : En kombinerad massage och healingbehandling för att mjuka upp kroppen och släppa på spänningar både fysiskt och mentalt. Rygg o nacke, ca 30 min.  (Kan fås utan healing om man så önskas =avslappnande massage)


Intuitiv massge: En avslappnande massage på överkroppen där jag genom energiavläsning får fram det som din kropp förmedlar, överlämnar dessa budskap samt balanserar dina chakran för att få igång ett bättre energiflöde.


Bambumassage: En utrensade och djupgående massage med avslappnande effekt. Utförs med varma bambupinnar över hela kroppen. Kan ha slimmande effekt vid upprepande och kontinuerlig användning. Finns i flera varianter (hel/halv kropp eller ben)


Änglamassage : En mjuk och avslappnande helkroppsbehandling i kombination med eteriska oljor och änglarnas helande kraft. Löser upp spänningar på djupet och sätter igång kroppens egna läkeprocess. Om så önskas avslutas behandlingen med budskap via änglakort.

Tid: Ca 60 min behandling + ev änglakort. Här kan du läsa mer om Änglamassage.


Rosläsning: Energiavläsning på distans där rosen symboliserar dej som andlig person - din själ, vad du bär med dej sen tidigare och vad du är här för att lära dej i detta liv. Skickas via mail eller post till beställaren.


Tidigare-Liv Regression: Genom en lätt hypnos guidar jag dej till att ta kontakt med dina känslor/cellminnen ifrån tidigare liv för att sedan se hur dessa kan påverka dej i ditt nuvarande liv. En session pågår totalt i ca 2,5 timme och innehåller en intervju/informationsdel (ca 30 min), en andlig resa i ditt inre (ca 90 min) och en avslutande diskussion (ca 30 min)

Du får din session inspelad och sänd till dej via mail.

OBS! Utförs endas tpå personer över 18 år. Ej lämpligt för dej som äter starka mediciner eller lider av någon form av psykossjukdom.


Kurs i intuition, meditation och andlig utveckling : Vi träffas 4 ggr, 2 tim en gång/vecka. Går igenom material och övningar som hjälper oss att utveckla intuitionen och öppna upp för vår egen andlighet. Innehåller även hemuppgifter mellan träffarna. Diplom efter genomförd kurs. (6-10 deltagare)


Distanskurs i andlig utveckling : Pågår under 4 veckor. Material, övningar och uppgifter utifrån olika teman skickas via mail en gång i veckan. En del av uppgifterna ska redovisas för mej medans andra är för din egen del. Deltagarna erbjuds även gruppchatt på facebook under en timme varje vecka. Diplom efter genomförd kurs.


Coaching/motiverande samtal: Få hjälp att hitta lösningar på problemen genom att öka medvetenheten. Jag ställer frågorna och du sitter inne med svaren. Under min praktiktid erbjuder jag det 2:a samtalet gratis, därefter 200 kr/gång. (ord pris 450 kr)


5-10 veckorsprogram med Qigong/mindfullnes/meditation: Minska stress och må bättre både fysiskt och psykiskt med hjälp av medveten närvaro i nuet, genom att stilla dina tankar och använda Qi-andning som ett verktyg att balansera och stärka kroppen. Två alternativ 5 veckor a´2 tim eller 10 veckor a´1,5 timme. Uppgifter/läxor mellan träffarna att arbeta med dagligen för att få ut så mycket som möjligt av kursen. 


1,5 årig kurs i Andlig utveckling/mediumskap: För dej som vill lära dej att hantera olika energier, tex avläsning/psykometri, ge och ta emot healing, koppla upp och överlämna andliga budskap samt stänga ner så det som sker är på dina egna villkor.
Om ni är några stycken som är intresserad av att boka en tid och kan samlas på samma ställe så kan jag åka hem till er!  (OBS! resekostnad enl. överenskommelse) Går att kombinera med en gruppaktivitet (kurs/seans)

Copyright  ©  All Rights Reserved